stranke za blagdane

FOTO: SDP-ovci feštali s glavnim šefom u Jalžabetu, mladi HDZ-a darivali madrace, a mladi HNS-a mandarine

Objavljeno: 24.12.2016. 16:11

Zadnja izmjena: 24.12.2016. 16:11

Blagdani su prilika za stranačke lidere i pripadnike da se malo odmore i opuste, ali ipak i da se makar malo promoviraju u javnosti. Najveće stranke u našoj županiji - SDP, HDZ i HNS - na različite su načine obilježili ovo blagdansko vrijeme.

Varaždinskom SDP-u u posjet je došao njihov novi nacionalni lider Davor Bernardić. Prvo su se u Varaždinu našli s njim na kavi šef lokalnih SDP-ovaca Alen Kišić i suradnici, da bi onda svi zajedno otišli u posjet ogranku u Jalžabetu i tamo se uz hranu i piće opustili i malo proslavili.

Madraci djeci bez roditelja

Mladi HDZ-a na čelu s Igorom Borovcem otišli su u varaždinsku obitelj Ribić i njima darovali tri madraca koja im je donirala tvrtka Bernarda d.o.o. Time su pomogli troje djece - od kojih jedno invalidno - čiji su roditelji poginuli, pa se o njima brinu djed i baka.

Mandarine u Velikom Bukovcu

Mladi HNS-a predvođeni svojim županijskim predsjednikom Alenom Grabarom prekjučer su mandarinama obradovali umirovljenike u Velikom Bukovcu. Stotinjak kilograma domaćih mandarina dobili su od svojih stranačkih vršnjaka iz Opuzena i time dovršili mjesec darivanja diljem županije.

Komentari