elektrostrojarska škola varaždin

Sebastian Tukač najbolji je učenik završnih razreda srednjih škola u Varaždinskoj županiji

Objavljeno: 09.08.2021. 11:38

Zadnja izmjena: 09.08.2021. 11:43

Na temelju Zaključka župana Varaždinske županije, najbolji učenik završnih razreda srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. je Sebastian Tukač – učenik Elektrostrojarske škole Varaždin.

Sebastian Tukač iz Brezničkog Huma koji je pohađao smjer Tehničke gimnazije proglašen je i najmaturantom od strane Nastavničkog vijeća Elektrostrojarske škole Varaždin te je nagrađen s 2.000 kuna od strane Škole. Nagradu mu je dodijelilo Društvo energetičara Varaždin s kojima Škola ima izvrsnu dugogodišnju suradnju. Sebastian je također sudjelovao na brojnim natjecanjima na kojima je ostvario odličan uspjeh, a u protekloj je školskoj godini, u četvrtom razredu, osvojio prvo mjesto na državnom natjecanju u matematici. 

Ravnatelj ESŠ je tom prilikom izjavio kako je ponosan da škola ima ovakve učenike. - Njegov uspjeh rezultat je zalaganja i truda sve četiri godine, te rada nastavnika koji su ga poticali i motivirali da ostvari te vrhunske rezultate. Osim odličnog uspjeha i rezultata na natjecanjima moram istaknuti da je Sebastian bio dobar prema svima, uvijek je pomagao prijateljima iz razreda, prema profesorima se odnosio s mnogo poštovanja i povjerenja –  možemo reći doista pravi najmaturant - rekao je Igor Kos, ravnatelj Elektrostrojarske škole.

Komentari