program

Sedmi dan Špancira obilježit će veliki koncert grupe S.A.R.S

Objavljeno: 26.08.2022. 08:49

Zadnja izmjena: 26.08.2022. 19:00

Danas je petak što znači da je vikend i službeno počeo, a to pak znači da se možete potpuno prepustiti užicima Špancirfesta. Imamo nove ulične performere: Rimski & Handkerchief, Red World, na ulice Špancirfesta vraća se i sjajna bubnjarska skupina Brincadeira, a sve to počinje oko 17 sati.

Program za djecu zaista je prepun, popis radionica i događanja u Parku kreative je zaista dug i raskošan, a i Vindiland ima posebne goste.
U 17h gostuju balerine Udruge klasičnog baleta Vindija, a u 18h stiže sjajna Zsa Zsa. Navečer, nakon što igre i zabava za djecu prestanu, vrijeme je za tradicionalni Milk Night, sjajni i jedinstveni show Plesnog studija Vindi, za kojeg je dress code, kao i svake godine – bijelo!

Danas završava kazališni program kod vile Bedeković i to predstavom „Beba“ Kerekesh teatra, a PAN pozornica kod Starog grada, koja se još oporavlja od jučerašnjeg spektakla Dubioze kolektiv, ugostit će još jedan veeliki bend jer stiže S.A.R.S. 

S obzirom da je ljetu kraj, možete se potpuno prepustiti hedonizmu, a prilika za to na Špancirfestu ima koliko želite, ponajviše na Špancir Burger Festivalu na Kapucinskom trgu koji do kraja festivala radi već od 14h.
Uz prefine, vrhunske burgere, tu je i raskošni i svaku večer traženi Vinski grad, Carlsberg gastro i party zona, Sunset zona na Stančiću, a s obzirom da je petak, zabave i užitaka ima praktički na svakom koraku povijesne gradske jezgre Varaždina.

Komentari