brojna događanja

Shelterfest, Craft beer fest, nogometni turnir - evo što donosi 'Ljeto u Cestici'

Objavljeno: 03.07.2024. 12:01

Zadnja izmjena: 03.07.2024. 12:03

Foto: Shelterfest/Općina Cestica

Cestica će ovog ljeta postati centar kulture, zabave, nezaboravnih druženja, prekrasnih trenutaka, pregršt street food delicija i sjajnih koncerata, a sve u sklopu 'Ljeta u Cestici'. 

Uz već dobro poznate sportske manifestacije u obliku malonogometnih turnira koje organiziraju naši nogometni klubovi te tradicionalnih kulturnih manifestacija poput Lovrenčke Nedele u Velikom Lovrečanu i Velike Meše u Križanču, ovo ljeto sadržavat će i mnoge novitete.

Svake prve subote u mjesecu na prostoru ispred općinske zgrade odvija se Plac u Cestici a ove subote, 06. srpnja uz plac odvijati će se i izložba malih životinja koju će izložiti Udruga za uzgoj i zaštitu malih životinja "Varaždin 2011", a nuditi će se i gastro ponuda i ponuda pića OPG-a Županić, dok će cijela manifestacija biti popraćena glazbenim nastupom Tamburaškog sastava Kandidati.

Sljedeći vikend, u subotu 13.srpnja održava se 7.po redu festival elektronske glazbe Shelterfest u organizaciji Udruge mladih HiperAKTIVNI. U petak i subotu, 19. i 20 srpnja po prvi puta u Cestici se održava Craft beer fest, odnosno festival piva. U petak nastupa band Gentlemens Club, a u subotu band The Countdown. Uz vrhunsku glazbu i ponudu preko 25 vrsta craft piva nuditi će se i street food delicije. Sve ostale detalje program pročitajte ovdje

Komentari