kraj nestabilnosti?

Sinoćnje nas je nevrijeme samo okrznulo - sad nam se vraća sunčano i ugodno vrijeme

Objavljeno: 01.07.2017. 10:28

Zadnja izmjena: 01.07.2017. 10:31

Sinoć je naš kraj zahvatilo još jedno nevrijeme - no prema informacijama koje imamo nije bilo neke ozbiljnije štete. Bilo je kiše i vjetra, ali ovaj put nije bilo grmljavine i tuče, tako da je sve prošlo bez većih problema.

Čak je bilo i neke koristi - jer je voda dobro došla poljima i vrtovima. Ipak, Područna uprava za zaštitu i spašavanje javlja da je u Hrastovljanu vjetar srušio stablo na cestu, zbog čega su morali intervenirati vatrogasci. Ukoliko imate i negdje drugdje slične primjere - ili bilo kakvu drugu štetu nastalu sinoćnjim nevremenom - slobodno nam javite u naš inbox ili mail.

Prema prognostičarima DHMZ-a, ovo bi sada trebao biti kraj nestabilnog vremena, što potvrđuje i jutrošnje sunce. Vjetar bi sada trebao oslabjeti a ovih dana bi puhao slab sjeverac. Temperature će se početkom tjedna kretati od jutrošnjih 15-18ºC pa do dosta podnošljivih 25ºC. No, kako barem sada stvari stoje, koncem tjedna vraća nam se vruće ljeto i već u četvrtak najviša dnevna temperatura prešla bi prag od 30ºC. 

Komentari