evo detalja

U petak se glasuje o proračunu i zaduženju za bale

Objavljeno: 03.05.2023. 12:10

Zadnja izmjena: 03.05.2023. 12:10

U petak, 5. svibnja s početkom u 10 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu bit će održana 2. po redu sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina, na kojoj će, između ostalog, vijećnici glasovati o proračunu.

Dnevni red nadolazeće sjednice Gradskog vijeća čine ukupno 34 točke, a prva od njih s 15 podtočaka odnosit će se na proračun Grada Varaždina za 2023. godinu. Na sjednici vijećnici će također raspravljati i o kreditnom zaduženju Grada Varaždina za financiranje sanacije bala, kao i o kreditnom zaduženju za modernizaciju javne rasvjete.

- Vjerujem da je to jedan novi put i novo vrijeme, kao i da će ovo novo gradsko vijeće krenuti novim putem i da ćemo zajedno kao predstavnička i izvršna vlast surađivati puno bolje nego protekle dvije godine. Izuzetno mi je drago da imamo i jednoga od najmlađih predsjednika gradskog vijeća u Hrvatskoj. Pokazali smo da nisu mladi samo budućnost nego i sadašnjost. To je bitna poruka ovih izbora – rekao je na kraju nedavno održane prve sjednice ovog saziva Gradskog vijeća gradonačelnik Neven Bosilj.

Komentari