Dan Općine Klenovnik

Općina Klenovnik svečanom sjednicom proslavila svoj dan - evo što se sve napravilo u godinu dana

Općina Klenovnik ovaj tjedan slavi Dane Općine, a tim je povodom danas održana i svečana sjednica Općinskog vijeća. Tom je prilikom načelnik Općine Mladen Blaško istaknuo neke od većih projekata koji su se napravili u protekloj godini.
Objavljeno: 11.10.2019. 20:17

Zadnja izmjena: 11.10.2019. 20:23

Općina Klenovnik ovaj tjedan slavi Dane Općine te je danas održana i svečana sjednica Općinskog vijeća. Tim je povodom načelnik Općine Mladen Blaško istaknuo neke od većih projekata koji su se napravili u protekloj godini.

Tako je rekao kako uskoro ide natječaj za dogradnju dječjeg vrtića gdje će ujedno napraviti i parking, osigurana su sredstva za rekonstrukciju groblja, uskoro započinju radovi na rekonstrukciji ceste od škole prema groblju i asflatiranje parkinga kod groblja, izmjenjeni su stari električni stupovi i zamijenjene su žice, obnovljeni su šumski putevi, realiziran je projekt "Zaželi" te su postavljena nova igrala za djecu u Dubravi. - Još imamo tri projekta o kojima ne bih trenutno govorio. Imamo velike planove za dalje - rekao je načelnik te ujedno zahvalio svima koji su sudjelovali u radu Općine.

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar istaknuo je kako je ovo općina u kojoj ljudi puno rade. - Općina Klenovnik je jedna prekrasna i mala općina, općina s ljudima koji puno rade i napravili su prekrasne uvjete za život. Sadašnji načelnik Blaško ima sreću da je načelnik u vrijeme kada ova Vlada puno više brine o općinama, gradovima i županijama nego je to bilo prije - rekao je Štromar.

Saborski zastupnik Anđelko Stričak čestitao je Općini na njezinom danu ali i dobrim rezultatima. - Jedno su želje, drugo potrebe a treće mogućnosti. Između tog trokuta se odvija naš život i to najbolje znaju naši domaći ljudi. Čestitam načelniku i svim vijećnicima na Danu općine i da samo dalje tako nastave s odličnim rezultatim - rekao je Stričak.

Komentari