briga za ljepotu okoliša

FOTO Vrtići i škole iz naše županije imaju najljepše školske vrtove što potvrđuju i danas osvojene nagrade

Objavljeno: 24.11.2017. 17:49

Zadnja izmjena: 24.11.2017. 17:49

Vrtići i škole iz Varaždinske županije osvojili su čak tri nagrade i dva priznanja na natječaju „Najljepši školski vrtovi“ u jakoj konkurenciji iz cijele Hrvatske, a na dodjeli priznanja bila je i Natalija Martinčević pa pročitajte koje su to naše škole i vrtići ponosni dobitnici ovog priznanja.

Danas su odabrani najljepši školski vrtovi u Republici Hrvatskoj čiji odabir već 23 godine provodi HRT u sklopu ekološko-obrazovnog projekta „Najljepši školski vrtovi“, a vrtići i škole iz Varaždinske županije ponovno su bili uspješni te su im uručene čak tri nagrade i dva priznanja.

Tako je Srednja škola Ludbreg osvojila prvo mjesto u kategoriji očuvanje tradicijskih uzgoja, a u istoj kategoriji treće mjesto osvojila je Osnovna škola iz Ljubeščice dok je u kategoriji najljepši vrtić, Dječji vrtić Maja Pčelica iz Donjeg Ladanja osvojio drugu nagradu.

Priznanje za najboljeg početnika dobio je dječji vrtić Zeko iz Cestice, a Osnovna škola Visoko za kontinuitet ljepote okoliša, no podsjetimo se da je ova škola 2010. godine osvojila nagradu i za najljepši vrt kontinentalne Hrvatske.

- Ponosna sam na odlične rezultate vrtića i škola s područja naše Županije. Neizmjeran trud naše djece, uz pomoć učitelja, profesora, odgajatelja i roditelja nagrađen je danas ovdje. Vjerujem da ćemo i sljedeće godine imati mnogo natjecatelja iz Varaždinske županije, a ne sumnjam da će se njihov trud  ponovno isplatiti te da će biti nagrađen - rekla je Martinčević.

 

Komentari