Udruga vinogradara Salinovec

"Skrajski pajdaši" održali redovnu sjednicu Skupštine Udruge

Objavljeno: 29.02.2016. 08:48

Zadnja izmjena: 29.02.2016. 08:49

Foto: Stjepan Četrtek

Udruga vinogradara i voćara „ Skrajski pajdaši „ Salinovec je u nedjelju 28.02.2016. godine sa početkom u 17 sati održala redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine Udruge u prostorijama stare škole u Salinovcu, uz prisustvovanje natpolovičnog članstva Udruge.

Sjednicu je otvorio predsjednik Udruge vinogradara i voćara „ Skrajski pajdaši „ Ivan Lončar, koji je pozdravio  sve prisutne, te je predložio radno predsjedništvo u sastavu: Stjepan Hudoletnjak predsjednik radnog predsjedništva, Josip Brežnjak i Ljiljana Hlevnjak članovi radnog predsjedništva. Nakon što su izabrana radna tijela skupštine, izvješće o radu za 2015. g. podnio je sam predsjednik Udruge Ivan Lončar, dok je o financijskom poslovanju za 2015. godinu izvješće podnio blagajnik Udruge Ivan Lepoglavec, a izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Nadzornog odbora Adam Flegar. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

Zatim su jednoglasno izabrane osobe za zastupanje Udruge, a to su Ivan Lončar predsjednik Udruge i Stjepan Hudoletnjak potpredsjednik Udruge. Izabran je i likvidator Udruge Ivan Lončar, koji je ujedno prisutne upoznao sa promjenama koje su napravljene u Statutu Udruge a koje su članovi jednoglasno usvojili.

Nakon toga razmotren program rada za 2016. godinu kojeg je predstavio Ivan Lončar, a financijski plan za 2016. godinu predstavio je blagajnik Ivan Lepoglavec.  Program rada i financijski plan za 2016. godinu su jednoglasno usvojeni.
 

Komentari