Škvarić o prvoj godini ovog mandata: Lepoglava može biti uzor drugima

Objavljeno: 27.06.2014. 13:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sandra Županić

Hrvatska narodna stranka Lepoglava, danas je u Varaždinu na konferenciji za medije, predstavila sve važne projekte koji su u njihovom gradu pokrenuti u prvoj godini novog mandata.

A popis projekata, koje su iznijeli gradonačelnik Lepoglave Marijan Škavrić i njegov zamjenik Hrvoje Kovač (SDP), je poduži.

Gradonačelnik je kazao da su za Lepoglavu tri najvažnija područja na koja se fokusiraju - razvoj komunalne infrastrukture i gospodarstva, te ulaganje u ljude.

- Važan korak k razvoju zajednice jest privlačenje investicija. U ovih se godinu dana puno radilo na konkretnim projektima. A ti rezultati govore o preko 100 milijuna kuna raznih investicija za kapitalne projekte ove gradske vlasti, među koje spadaju Centar drvne tehnologije, Centar bioraznolikosti, Ekomuzej čipke i čipkarstva te brojni drugi projekti u komunalu samo su djelić odobrenih investicija u Lepoglavi. U Lepoglavi smo uspjeli napraviti sve što smo željeli. Pokazali smo da smo grad u kojem se radi i zadovoljni smo postignutim rezultatima - između ostalog rekao je Škavrić.

Dogradonačelnik Kovač pak je iznio sve važne novosti u društvenom sektoru koje su uvedene u prvoj godini mandata, a koje su poboljšale komunikaciju između građana i gradske vlasti.

Predsjednik Podružnice HNS Lepoglava Milan Pavleković istaknuo je pak da je koalicija na vlasti u Lepoglavi do sada ostvarila ili pokrenula oko 90 posto projekata iz predizbornog programa.

Ignac Lončar, predsjednik GO HSU Lepoglava, kazao je da gradonačelnik Škvarić i Gradsko vijeće imaju sluha za probleme te potrebe starijih građana.

Komentari