in memoriam

Sljedeće nedjelje druženje u znak sjećanja na Mladena Košćaka - Denu

Objavljeno: 07.06.2020. 10:00

Zadnja izmjena: 07.06.2020. 12:43

U novomarofskom izletištu Lužec sljedeće nedjelje, 14. lipnja, održat će se prigodno druženje u znak sjećanja na Mladena Košćaka – Denu, predsjednika Ekološke udruge Lužec koji je nenadano preminuo prije nešto više od mjesec dana. Budući da se posljednji ispraćaj održao pod protuepidemijskim mjerama, te mu je mogla nazočiti tek najuža obitelja – mnogobrojni Mladenovi prijatelji i poznanici na ovaj način žele se okupiti u čast nenadano preminulog novomarofskog ugositelja poznatog u cijelom kraju.

>>Otišao Mladen Košćak - Dena, legendarni ugostitelj i zaštitni znak izletišta Lužec

Druženje, otvoreno za sve ljude dobre volje, održat će se s početkom u 11 sati. Mladenovi prijatelji priređuju grah i roštilj, a za sve okupljene svirat će Tamburaški sastav "Skandali".

Mladen Košćak - Dena (1952. - 2020.)

Mladen Košćak – Dena 1970-ih i 1980-ih bio je poznati novomarofski konobar i ugostitelj, vlasnik glasovitog kafića „Potkova“. 1990-ih bavio se trgovinom, a u posljednjih 15 godina postao je zaštitni znak izletišta Lužec kao predsjednik Ekološke udruge Lužec i održavatelj odmorišnog kompleksa sačinjenog od nekoliko jezera, objekata i sportskih igrališta. Nenadano je preminuo 21. travnja ove godine, u 68. godini života.

Komentari