VREMENSKA PROGNOZA

Sljedeći tjedan donosi najvjerojatnije dva osvježenja

Objavljeno: 03.07.2022. 07:32

Zadnja izmjena: 03.07.2022. 08:02

Početak sljedećeg tjedna bit će ponovo u znaku visokih temperatura i pravih tropskih vrućina. Jutarnja dnevna temperatura zraka kretat će se oko 20, a najviša dnevna iznad 31°C. Vjetar vrlo slab, sjevernih smjerova.

Utorak donosi prvo zahlađenje sljedećeg tjedna. Temperatura zraka bit će ujutro visokih 23, ali tijekom dana neće prijeći 26 °C.  U poslijepodnevnim sati bit će kiše, ponegdje i obilne uz mogućnost oborinskog nevrjemena. Vjetar još uvijek sjeverni ali slab do umjeren.

Srijeda donosi prolazno proljepšanje vremena i ponovno visoke dnevne temperature, slično kao u ponedjeljak, ali s nešto svježijim jutrom. Četvrtak donosi novo zahlađenje u kojem najviše dnevne temperature neće prijeći 23 °C. Kiša će ponovo padati u poslijepodnevnim i večernjim satima ali u mnogo manjem obimu.

Petak će donijeti svježi uglavnom sunčani dan uz umjereni i jak sjeverni vjetar. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će oko 16, a najviša dnevna 24 °C. Predviđanja su da će sljedeći vikend donijeti slično vrijeme kao što će biti u petak.

Komentari