Sloboda po sibirskoj hladnoći bolja od mađarskog četvrtoligaša

Objavljeno: 06.02.2012. 16:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Niti val sibirske hladnoće koji je obuhvatio mađarsku regiju Zala nije spriječio da se u subotu u malom mjestu nedaleko slovensko-mađarske granice odigra prijateljski susret između mađarskog  KSE Csersztreg i varaždinske Slobode-Marlex . Na polarnoj hladnoći po tvrdom i smrznutom terenu bolje su se snašli gosti iz Varaždina koji su pobijedili rezultatom 2-0...

Mlada momčad ŠNK Sloboda-Marlex dominirala je tijekom cijelog susreta, a napadači mađarskog četveroligaša  KSE Csersztreg nikako nisu mogli probiti čvrsti bedem Slobodine obrane. Neprikosnoven je bio i vezni red predvođen Hižakom i Sambolcem koji je za domaćine bio je neriješiva enigma.

Strijelci za Slobodu bili su Hižak i Roginić, a trener Varaždinaca Drago Posavec i njegov pomoćnik Josip Piskać vidno raspoloženi nakon utakmice nisu krili zadovoljstvo igrom svoje momčadi.

Stadion KSE Csersztreg;  Sudac: Porsze Lajos

KSE Csersztreg ( Mađarska )-ŠNK Sloboda-Marlex  0-2
Strijelci: 0-1  Hižak (17) , 0-2 Roginić (46)

KSE Csersztreg: Balogh B., Kasza, Paszti, Molnar,Nemsic,Herman,Szabo,Nagy,Kiss,Bago,Petho(još su igrali: Petho J., Horvath)
Trener: Fentos Pal

ŠNK Sloboda-Marlex: Mihalić, Vindiš, Kraš, Nježić, Stankovic Boj., Stanković Bor., Sambolec, Pomper, Novaković, Hižak, Roginić(još su igrali: Kužir, Đokić, BUdoš, Hrastić, Herceg D. )
Trener: Drago Posavec

Komentari