Sloboda s novim trenerom započela s pripremama

Objavljeno: 22.07.2011. 10:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Pod vodstvom novog  trenera Dejana Mašića nogometaši Slobode su započeli pripreme za nastupajuću sezonu u 1. ŽNL...

Osokoljeni novim pozitivnim promjenama u upravljačkim strukturama kluba, na prvoj prozivci odazvalo se petnaestak igrača, od kojih većinu čine mladi igrači, stasali igrajući za Slobodu u 4. HNL - Šarčević, Cesar, Borak, Pomper, Petek, Hižak, Malnar, Hirš, Puclin i Knok.

Novi trener je Dejan Mašić, koji je dugi niz godina, tijekom devedesetih igrao za Slobodu, i bio jedan od najboljih igrača. Već je i radio kao trener, u omladinskim kategorijama Slobode te kraće i Varteksa, dok je vodio kao trener-igrač Jadran iz Štefanca u Međimurju.

- Tek sam došao, rano je o bilo čemu zasad govoriti, moram snimiti ekipu, vidjeti kako će to izgledati, a Uprava mora odraditi svoj dio posla - kazao je Mašić.

Do prve prijateljske utakmice trener Mašić očekuje priključak ostalih starosjedioca Jelušića, Kraša, Oreškog, Hercega, Srneca, Sambolca  i Nježića. Kada se spomenutim igračima pridodaju novopridošli Lister iz Haška, Dogoš iz Trnja, Lacković i Novaković, čini se da bi najstariji varaždinski nogometni klub mogao igrati jednu od vodećih rola među Županijskoj ligi.

Usporedo sa seniorima započele su pripreme pionira, mlađih pionira i limača NK Slobode. Treninge vode treneri Bojan Kranjec i Miroslav Bradaška.


Komentari