Smjena na čelu ludbreškog trećeligaša: Ervin Horvat novi predsjednik

Objavljeno: 05.03.2012. 09:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: ludbreg.hr

Ervin Horvat, poznati ludbreški poduzetnik, 23. je predsjednik Nogometnog kluba Podravina iz Ludbrega u povijesti. Na dužnosti je naslijedio Mladena Heneca koji će ostati uz klub kao glavni sponzor, piše ludbreg.hr

Horvat je za novog predsjednika kluba izabran na izbornoj skupštini NK Podravine koja je održana u subotu. U proteklih nekoliko godina obnašao je dužnost potpredsjednika kluba, a desetak godina uspješno se i bavio sportom kao član petorke jedne od najboljih generacija košarkaša u Ludbregu.

Zahvaljujući članovima Skupštine kluba na izboru za novog predsjednika, Horvat je naglasio da će NK Podravina i dalje ispunjavati svoje obveze prema igračima no da će se proračun kluba morati smanjiti s prošlogodišnjih 870 tisuća na 730 tisuća kuna.

- Idućih godina proračun će morati biti još i manji od toga ako gledamo ukupnu društvenu situaciju. Zato ćemo krenuti u postupno pomlađivanje kadra - poručio je Horvat skupštinarima.

Horvatovim izborom s dužnosti predsjednika otišao je poduzetnik Mladen Henec koji je tu dužnost uspješno obnašao tri godine, a prije toga je intenzivno radio za dobrobit kluba kao potrpredsjednik kluba.

Henec više neće imati funkciju u klubu, ali je poručio da će ostati uz NK Podravinu kao glavni sponzor.

- Zahvaljujem svim svojim suradnicima s kojima sam radio proteklih godina na trudu i žaru kojim su radili za Podravinu. S mjesta predsjednika kluba primoran sam otići zbog kazne obnašanja dužnosti u nogometu od strane Županijskog nogometnog saveza koju nisam zaslužio - poručio je Henec.

Na izbornoj skupštini su izabrani i novi Upravni i Nadzorni odbor kluba koji je ušao u 93. godinu svoje slavne povijesti.

Komentari