na terenima NK Nedelišće

Specijalizirani kamp nogometnih vratara Cotić-Starčić po prvi puta Međimurju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.04.2021. 19:39

Zadnja izmjena: 07.04.2021. 09:22

U Međimurju se od 1. do 5. travnja 2021. na terenima NK Nedelišće pod vodstvom trenera „GK kampa Cotić-Starčić“ održava specijalizirani kamp za nogometne vratare svih uzrasta.

Specijalizirani vratarski kamp Cotić-Starčić profilirao se posljednje tri godine u najbolji kamp za nogometne vratare u Republici Hrvatskoj i sinonim je za kvalitetan rad s nogometnim vratarima svih uzrasta.

Treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić educirani su treneri pri HNS Akademiji, nositelji „ A “ licence trener specijalist za vratare te „UEFA – A“ licence – najviše moguće licence što je rezultiralo velikim interesom za njihov kamp koji se po prvi puta održava i u Međimurju, a koji je u rekordnom roku od svega deset dana bio u cijelosti popunjen.

Župan Međimurske županije Matija Posavec kazao je kako je uz obrazovanje, sport jedan od prioriteta Međimurske županije. Istaknuo je povezanost i prijateljstvo s Istarskom županijom.

- S Istarskom županijom dijelimo brojne interese i razvijamo suradnju na svim područjima. Vjerujem kako je ovo početak dobre suradnje i na području sporta pa i sportskog turizma. Sličnog smo mentaliteta kojega karakterizira skromnost, veliki rad i puno truda što su prepoznali i u „GK kampu Cotić-Starčić. Međimurje će sigurno opravdati ukazano povjerenje i vjerujem da će im Međimurje uz Istru kao primorsku, postati stalna kontinentalna baza - rekao je Posavec. 

Komentari