Najavljena i turneja

Spektakularnom produkcijom novomarofski Plesni studio SpinBox nadmašio sva očekivanja

Objavljeno: 14.03.2019. 08:42

Zadnja izmjena: 14.03.2019. 08:46

U punoj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" u nedjelju je Plesni studio SpinBox ponovno počastio svoje sugrađane svojom godišnjom plesnom produkcijom, i to ne bilo kakvom već kroz filmske hitove i time još više ojačali vezu plesa i glume.

I ove godine su nadmašili sva očekivanja od vizualizacije, svjetlosnih efekata, kostimografije, te su se sami predstavili sa čak 18 svojih vlastitih plesnih točaka koje su radili od jeseni. Ove godine imali su puno samostalnih noviteta, pripremili su svoj solo, duo grupe, formacije, a od mnogih SpinBox iznenađenja našao se tu i ples na koturaljkama, ali i poseban gost - finalist ovogodišnjeg Supertalenta Diego Siquiera.

Našla se tu priča i glazba iz filma Showman, Step up, Zvijezda je rođena, Brzi i žestoki, Trolovi, Kako je Gru ukrao mjesec, Footloose, Mama Mia… Kroz plesnu priču nas je vodio Fran Rabuzin, a priču za voditelja je osmislila Željka Rabuzin, mentor, voditelj amaterskih dramskih družina. SpinBox-ovci su i ove godine pokazali da su sve bolji, te obzirom na brojna državna priznanja ove godine najavljuju i odlazak na turneje po Europi. Njihova osnivačica Karmen Maršić Ferenčina navodi da je njezin san konačno ostvaren jer je većina djece našla plesnu dvoranu kao svoj drugi dom.

Komentari