od 7 do 77

SPORT ZA SVE UZRASTE Danas je bio prvi besplatni trening disc golf terena - čekaju vas još 3 ovog vikenda

Objavljeno: 22.09.2017. 18:04

Zadnja izmjena: 22.09.2017. 18:07

Upravo je započeo prvi od četiri besplatna, javna treninga na novom disc golf terenu uz Dravu. Tako je Dravska park šuma ili popularnija “Jelačićka” bogatija je za još jedan sportski sadržaj.

Naime, uz trim-stazu u šumi Jelačićki varaždinska tvrtka Lagoda je u suradnji s Gradom Varaždinom uredila disc golf teren s devet koševa. Kako bi zainteresirane upoznali s ovim zanimljivim sportom, članovi Disc golf kluba Varaždin od danas do nedjelje organiziraju pravi disc golf vikend, Konkretno, to znači da će svi koji žele, u četiri termina tijekom nadolazećeg vikenda uz vodstvo iskusnih igrača te osiguranu opremu moći naučiti osnove disc golfa i okušati se u igri. Opremu će osigurati varaždinska tvrtka Lagoda, a korištenje će biti besplatno.

Termini u kojima vas članovi Disc golf kluba očekuju na Dravi (kod dječjeg igrališta s bočne strane dvorane i početka trim-staze) jesu danas od 17:30 sati, subota od 10:00 i 16:00 sati, te nedjelja od 16:00 sati. Sport je pogodan za sve dobne skupine i cijele obitelji, pa ga tako mogu igrati i djeca starosti već od sedam, osam godina, ali i stariji od 70 ako su u dobroj fizičkoj formi i vole aktivnosti na otvorenom. Ako vam ovi termini ne odgovaraju, disc golf možete zaigrati i sami, a zainteresirani za posudbu (uz sigurnosni polog) ili kupnju diskova i sve dodatne informacije mogu se javiti na Facebook stranicu Varaždin Disc Golf Course.

 

 

 

 

Komentari