Ovaj vikend, 13. i 14. travnja, održan je međunarodni turnir u Portorožu, Slovenija - Junior Dance Festival, DanceSport Europe Children Grand Prix te Basic i WDSF turnir. Sportski plesni klub „Valcer“ sa svojim je predstavnicima ostvario izniman rezultat osvojivši ukupno sedam zlatnih odličja.

Status apsolutne pobjednice nosi Vida Jurak koja je u kategoriji Osnovci Basic u standardnim i latinsko-američkim plesovima osvojila zlatne medalje. Vida Jurak natjecala se je i u starijoj kategoriji - mlađa mladež, u Basic i Open programu (World DanceSport Federation - WDSF), gdje je doslovno pomela konkurenciju te u Basic programu osvojila zlatne medalje u standardnim i latinsko-američkim plesovima te zlato u standardnim i latinsko-američkim plesovima u starijoj kategoriji u Open programu.

Plesni par Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji Mladež Basic osvojili su zlatnu medalju u standardnim plesovima. Teo i Stefani plesali su i Open program (WDSF) gdje su se u vrlo jakoj konkurenciji plasirali na 19. mjesto u standardnim plesovima i 18. mjesto u latinsko-američkim plesovima. Također, Teo i Stefani natjecali su se i u pojedinačnom plesu - Bečkom valceru gdje su se plasirali na 21.mjesto.

Komentari

15.04.2019. 13:28h Zadnja izmjena: 15.04.2019. 13:28