Sportsko Ribolovna udruga Općine Petrijanec u 2018-oj godini odradila je radne akcije košnje, čišćenja uz ribnjak te je sudjelovala  u akciji čišćenja povodom Dana planeta zemlje u organizaciji Općine Petrijanec.

Sudjelovali su na svim kupovima u Varaždinskoj Županiji te postigli su izvanredne rezultate: 1.mjesto Kuć Općine Ljubešćica, 1. mjesto 55. Memorijal ''Branka Cindrića'' Varaždin,2. mjesto Kup Beletinca, 2. mjesto Kup Linjak V. Bukovec i 3.mjesto Kup Azzuro Varaždin.

Također su organizirali kup Općine Petrijanec povodom proslave Dana Općine Petrijanec. Ujedno su kroz godinu organizirali i četiri kola internog natjecanja za članove. Udruga se odazvala na “Petrijanečke Jesenje Večeri” gdje su pripremili šarana na rašljama.Nadalje imali su akciju poribljavanje. Poribili su sa 150 kg šarana te 50kg amura.

Plan je da se u 2019-oj godini odazove na sve kupove u Županiji te da Udruga odradi interna natjecanja u lovu ribe udicom na plovak i feeder tehnikom. Načelnik Općine Petrijanec Posavec Željko podržao je rad udruge u prethodnoj godini te izrazio zadovoljstvo sa suradnjom udruge i općine.

Komentari

21.03.2019. 13:34h Zadnja izmjena: 21.03.2019. 13:46