sastanak s roditeljima

Formira se nova škola nogometa Sračinec - Svibovec, Novoslec: ''Cilj je postati nogometni centar s najvećim brojem djece''

Objavljeno: 24.11.2018. 10:00

Zadnja izmjena: 24.11.2018. 10:01

U Sračincu je formirana Škola nogometa Sračinec - Svibovec koja bi uskoro trebala krenuti s radom, a djeca će opet početi trenirati nogomet nakon što se Sračinec kao jedina Općina nije priključila nogometnim centrima koje je osnovao Županijski nogometni savez. 

U Općini se već održao i sastanak s roditeljima, a prema riječima načelnika Božidara Novoseleca, u novoj školi nogometa će se okupiti  6 nogometnih trenera za 6 selekcija. Ipak, ističe kako je glavni cilj u sljedećoj sezoni pokrenuti vlastiti nogometni centar i biti vodeći sa vodećim brojem djece.

Podsjetimo, s početkom nove sezone u našoj županiji krenulo je s radom 11 nogometnih centara koje je osnovao ŽNS, a sve s ciljem da se osigura produkcija igrača za sve stupnjeve natjecanja i normalno funkcioniranje postojećih klubova. Tada je Općina Sračinec trebala formirati nogometni centar s Petrijancem, no načelnik Novoslec izjavio je kako je Sračinec uložio "milijune da bi djeca imala adekvatne uvjete treniranja u Sračincu,  a ne da na treninge idu u Petrijanec".

 

 

 

 

Komentari