Lijepa gesta

Srebrni Andrej Kramarić Bednjanskoj školi poklonio majicu Vatrenih s potpisima cijele momčadi

Objavljeno: 10.09.2018. 16:22

Zadnja izmjena: 10.09.2018. 18:51

Uz vodstvo Osnovne škole Franje Serta u Bednji na čelu s ravnateljicom Sanjom Majcen, nogometnu zvijezdu Andreja Kramarića dočekali su i zamjenik načelnika Ivica Hrenić i predsjednica Općinskog vijeća Bednje Marija Kolačko te Andreju zahvalili na sjajnoj igri koja je rezultirala osvajanjem svjetskog srebra.

Učenici okupljeni u predvorju nisu mogli sakriti oduševljenje činjenicom da ih je došao posjetiti jedan od najpopularnijih Vatrenih, Andrej Kramarić, čiju su igru i doprinos naše reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu podršku pružale sve generacije Bednjančana.

- Kad je Andrej zabio gol, Hrvatska se doslovce zatresla, a kakva je euforija nastala u Bednji, to znamo svi mi koji smo putem velikog ekrana iz utakmice u utakmicu pratili igru naše reprezentacije i našeg Andreja - istaknuo je Ivica Hrenić.

Izraze zahvalnosti Andreju uputila je i predsjednica Vijeća Marija Kolačko, s posebnim naglaskom na činjenicu da mladi nogometaš koji je uz karijeru sportaša uspio završiti fakultet i steći akademsku titulu, predstavlja primjer za sve mlade ljude.

S obzirom na navedeno, rečeno je da će se iduće godine predložiti Općinskom vijeću donošenje odluke o proglašenju Andreja Kramarića počasnim građaninom općine Bednja. 

Bednjanska škola na dar je dobila poseban poklon - majicu Vatrenih s potpisima cijele momčadi.

Komentari