vrijedni učenici

Srednja škola Ludbreg primila vrijedno priznanje za uređenost školskog vrta

Objavljeno: 17.11.2016. 11:12

Zadnja izmjena: 17.11.2016. 11:12

Foto: Grad Ludbreg

Srednja škola Ludbreg je na tradicionalnoj dodjeli nagrada najljepšim školskim vrtovima u radijskom koncertnom studiju Zvonimir Bajsić Hrvatske radiotelevizije primila vrijedno priznanje za izuzetno lijepo uređenje vrta i okoliša u konkurenciji od deset najboljih vrtića i deset najboljih škola u Republici Hrvatskoj što se tiče uređenja vrtova. 

Iz Srednje škole Ludbreg poručuju kako su učenici usmjerenja pomoćni vrtlar vođeni nastavnicama stručnih predmeta iz područja agronomije zaslužili veliku pohvalu jer su se uspjeli istaknuti u tako velikoj konkurenciji. U školi su izuzetno ponosni na njihov rad i trud kojim su doprinijeli da se ime Srednje škole Ludbreg i na ovaj način promovira našim budućim učenicima.

U projektu Najljepši školski vrtovi u Republici Hrvatskoj sudjeluju učenici osnovnih isrednjih škola, dječjih vrtića, djeca iz centara za odgoj i rehabilitaciju te djeca iz domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Projekt promiče isključivo organsku poljoprivredu, uzgoj izvornoga i domaćega bilja, prepoznavanje ljepote vlastita krajolika i povratak tradicijskim vrtovima u svim hrvatskim područjima.

 

Komentari