St.Pauli osvojio Schweinske Cup, krojači nesretno ispali

Objavljeno: 31.12.2010. 12:28

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Nogometaši bundesligaša St. Paulija drugu godinu za redom pobijedili su na međunarodnom malonogometnom turniru Schweinske Cup koji je u protekla dva dana održan u Hamburgu, a na kojem su sudjelovali i nogometaši Varaždina.

Nogometaši St. Paulija u finalu su pobijedili nogometaše danskog Brondbya iz Kopenhagena s 4:2. Za osvajanje prvog mjesta nagrađeni su sa 5 tisuća eura.

Na turniru su nastupali i nogometaši Varaždina koji su nesretno ispali, zbog samo jednog gola, u prvoj fazi natjecanja.

Krojači su pobijedili Eintracht iz Norderstedta s 6:4 i Lyngby iz Kopenhagena s 3:1, a izgubili su samo od Olimpika iz Sarajeva s 3:1.

Iako su osvojili 6 od 9 mogućih bodova krojači se nisu plasirali u polufinale zbog lošije gol razlike od Lyngbya i Olimpika iz Sarajeva.

Taj jedan gol koji ih je koštao polufinala zabili su igrači Olimpika iz Sarajeva u zadnjoj sekundi utakmice protiv Eintrachta iz Norderstedta.

Utakmice Schweinske Cupa igrale su se u Alsterdorfer sportskoj dvorani u Hamburgu koja može primiti oko 4 tisuće gledatelja.

Nastupalo je osam momčadi. Osim Varaždinaca, tu su bile dvije njemačke momčadi koje su se plasirale kroz satelitski turnir te momčadi bundesligaša St. Paulija, danskih prvoligaša Lyngbya i Brondbya iz Kopenhagena, češkog prvoligaša iz Hradec Kralove te momčad Olimpika iz Sarajeva.

U videu možete osjetiti dašak atmosfere Schweinske Cupa. Riječ je o video koji su navijači St. Paulija snimili prošle godine, a prema našim informacijama iz Hamburga, slična je atmosfera bila i ove godine.

Komentari