prezentacija projekta

STARA ŠKOLA- NOVE METODE: U petak se informirajte o novom projektu u Marofu!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.09.2017. 14:02

Zadnja izmjena: 04.09.2017. 14:22

Foto: Facebook

Ovog petka 8. rujna u Novom Marofu održat će se prezentacija projekta „Stara škole – nove metode“. Ovim projektom predviđene su aktivnosti gdje bi u toku jedne godine sudionici projekta proveli kampanju prikupljanja sredstva, nabavili potrebnu opremu i dodatno opremili prostor Centra za aktivnosti udruga te registrirali društveno poduzeće i otvorili klub.

Svrha kluba je promovirati mladi bendovi, različite vrste glazbe, društveno poduzetništvo i lokalni proizvode te organizirati razna događanja na prijedlog članova kluba kako bi građani Novog Marofa i okolice imali mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena bez potrebe da za istim sadržajima tragaju po Zagrebu i ostalim većim gradovima.

U panel diskusiji će sudjelovati gradonačelnik Siniša Jenkač, osnivač portala Livesvirke.com Marko Drenovački, Stjepan Mikec iz čakovečke ACT Grupe i prijavitelji projekta iz lokalnih udruga mladih Alternativa i Mladi za Marof.

Svi građani koji se žele malo bolje informarati o projektu pozvani su da od 19 sati dođu u Staru školu te da se po želji uključe u ovaj projekt! Čeka vas prezentacija piva, diskusija i varaždinski band Fajrunt.

 

 

Komentari