Stiglo sedam valjanih prijava za Savjet mladih grada Lepoglave

Objavljeno: 25.10.2014. 14:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sandra Županić

Izvor: Gradska uprava Grada Lepoglave

Nakon odluke Gradskog vijeća grada Lepoglave o osnivanju Savjeta mladih i objavljenog javnog poziva za prijavu kandidata za navedeno sedmeročlano savjetodavno tijelo Gradskog vijeća, na gradsku je adresu stiglo sedam valjanih kandidatura.

Riječ je o kandidaturama Martine Lončarek i njenog zamjenika Krunoslava Jakopičeka iz Udruge za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Višnjica, Tomislava Funde i njegova zamjenika Davora Prašničkog te Darija Rogine i njegova zamjenika Alena Mađara iz Gradske organizacije HDZ-a. Stigle su prijave Daria Mađara i njegove zamjenice Silvije Koščec iz Nezavisne udruge mladih, Vinka Strupara i zamjenice Mihaele Grd iz Foruma mladih SDP-a, Nikoline Špac i zamjenika Valnea Štefaneka iz Odreda izviđača Lepoglava te Maria Žuličeka i njegove zamjenice Viktorije Hehet iz Hrvatske narodne stranke - Liberalni demokrati.

Tako su ispunjeni svi propisani uvjeti za provođenje daljnjeg postupka za izbor članova Savjeta mladih grada Lepoglave, kojeg će provesti Gradsko vijeće.

Službeni popis kandidatura i uvjeti za njihovo podnošenje nalaze se na službenoj gradskoj internet stranici Grada Lepoglave.

Komentari