osjetio se posvuda

STIŽU SVJEDOČANSTVA ČITATELJA O SINOĆNJEM POTRESU 'Odjednom se sve počelo tresti i kuća podrhtavati...'

Objavljeno: 02.01.2018. 13:01

Zadnja izmjena: 02.01.2018. 13:01

Foto: Arhiva

Kao što smo već izvijestili, 20-ak minuta iza ponoći zatresao se Marof s okolicom. Materijalne štete - a ni ozlijeđenih - nije bilo, ali nam stižu svjedočanstva naših čitatelja koji su osobno doživjeli potres.

>> Mali ali osjetni potres iza ponoći prodrmao Novi Marof i okolicu

I prema onome što nam šalju naš inbox, doživljaj nije bio nimalo ugodan. I nije se treslo samo u Marofu i okolici, podrhtavanje se dobro osjetilo i u Svetom Iliji, Ivancu i drugim mjestima našega kraja.

- Zanjihao se luster i čulo se kao da netko, točnije kao kad vjetar pokušava otvoriti vrata - od sobe. Jako neugodan osjećaj... - piše nam čitateljica iz Ivanca.

- Osjetilo se .....tutnjava i drmanje pošteno u Ključu - javlja nam druga čitateljica.

- Spavala sam, ali u tom trenutku sam osjetila kako se cijeli krevet zatresao i onaj čudan zvuk protutnjio.Da, i TV se zatresao. - stoji u poruci iz samog epicentra u Marofu.

- Nije bilo toliko strasno al nije bilo ni ugodno - stiže nam poruka čitateljice iz Svetog Ilije.

- Oko ponoći sam legla i čitam knjigu, odjednom sve se počne tresti, a kuća podrhtavati, krevet se trese, zavjese se njišu. Muš je spavao i kazem mu potres je, pita on mene 'Jesi li sigurna, da nisi sanjala?', kažem mu, 'Nisam sanjala, jer nisam ni spavala, već čitam knjigu...' Pošto je naša kuća dosta visoka i sobe su na katu, vjerojatno se i zato još više osjetio potres... - prepričava nam svoj prilično dramatičan doživljaj čitateljica iz sela Osečka.

Komentari