NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Stjepan Cvek: "Naši apetiti ove sezone veći su nego prošle"

Objavljeno: 13.08.2020. 19:27

Zadnja izmjena: 13.08.2020. 19:35

Sutra počinje nova sezona u HT Prvoj ligi i to susretom Varaždina i Gorice. Sezona 2020/21, bit će sigurno najneizvjesnija sezona do sada. Sve utakmice se, do daljnjega  igraju bez gledatelja.

NK Varaždin je u prošloj sezoni pauzu, zbog epidemije koronavirusom iskoristio na najbolji način i ekipa je u završnicu ušla uigrana, stabilizirana te ostvarila siguran ostanak u Prvoj ligi. Ove sezone cilj je malo viši.

- Cilj je da se borimo za mjesto u sredini tablice, a ne za ostanak, rekao je predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek i dodao kako je momčad dobra i da je pokazala da joj je mjesto u sredini prvenstvene ljestvice.

Što se priprema tiče one prolaze prema planu, u igračkom kadru nema problema niti s koronom, tvrdi Cvek te dodaje kako mu svejedno nije jasno kako na utakmicama ne mogu biti gledatelji.

– Niti jedan slučaj zaraze nije zabilježen na tribini za vrijeme nogometne utakmice među gledateljima i zašto onda ove mjere), pita se Cvek.

Testiranje igrača krajem prošle sezone financirao je HNS, pa je klubove oslobodio tog troška, a kako će biti u novoj sezoni, s financiranjem testiranja, još nisu sigurni.

Što se tiče utakmice s Goricom Stjepan Cvek je oprezan u najavi, jer smatra da je Gorica jaka i uigrana momčad.

– Gorica je tvrd protivnik. U igračkom kadru nisu imali odlazaka, uigrani su, stabilizirali su se već više godina u ligi i bit će to teška utakmica. Međutim, naši apetiti ove sezone su veći pa to moramo i pokazati na terenu. Ako dečki budu igrali kao na kraju prošle sezone to će i dokazati, zaključio je Cvek.

Susret 1. kola HT Prve lige između Varaždina i Gorice igra se sutra, u petak 14. kolovoza s početkom u 20,00 sati ali bez gledatelja i s ograničenim brojem osoba na stadionu.

Komentari