CENTRAL EUROPEAN SUPERLEAGUE

STK Satrr nakon jedne pobjede i jednog poraza drži drugo mjesto u skupini A Srednjeeuropske superlige

Objavljeno: 14.10.2018. 12:46

Zadnja izmjena: 15.10.2018. 10:51

Varaždini STK Starr u drugom susretu skupine A Srednjeeuropske stolnoteniske superlige doživjeli su poraz od U23 reprezentacije Slovačke.

Nakon pobjede protiv U23 reprezentacije Češke rezultatom 6:2 i ovim porazom od 6:4 STK Starr, koji u ovom natjecanju nastupa pod imenom LifeClass RC Starr nalazi se na drugom mjestu u skupini koje vodi u sljedeći krug natjecanja. U ovom susreti zbog bolesti nije mogao nastupiti nov iigrač STK Starr Andrew Baggaley. Za STK Starr nastupili su Ronald Ređep, Frane Runjić Leon i Amiri Nia. 

Reprezentacije Slovačke i Češke odigrale su neriješeno 5:5.

Sljedeća dva kola igraju se za mjesec dana. U klubu se nadaju da će sa svim zdravim igračima tada biti jači i osigurati proljeće u Srednjeeuropskoj stolnoteniskoj superligi.

LifeClass RC Starr - U 23 Slovačka 4:6
Ređep/Runjić - Brat/Španik 2:3, Amiri Nia - Kalužny 2:3, Ređep - Zelinka 1:3, Runjić - Španik 3:2, Ređep - Kalužny 1:3, Amiri Nia - Brat 3:2, Runjić - Zelinka 3:0, Ređep - Brat 3:1, Runjić - Kalužny 2:3, Amiri Nia - Zelinka 1:3.

U ovoj ligi obuhvaćeno je više od 20 stolnoteniskih klubova iz Švicarske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke, Slovačke i Hrvatske. Za sezonu 2018/19. modificirana su pravila pa se tako prvi dio lige igrati turnirski i to na način da će se na jednom mjesto okupe ekipe iz jedne skupine i odigraju po tri susreta. Odigrala bi se takva dva turnira nakon kojih bi uslijedila knock - out faza. Skupina A u kojoj se natječe STK Starr natječu se još ekipe U23 reprezentacija Češke i U23 reprezentacija Slovačke.

Komentari