STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

STK Starr igra prvi susret polufinala Central European Superleague protiv Mađara

Objavljeno: 17.02.2019. 09:02

Zadnja izmjena: 17.02.2019. 11:07

U utorak 19. veljače 2019. u 18 sati u maloj dvorani Arena u Varaždinu bit će upriličen prvi susret polufinala  Central European Superleague u stolnom tenisu između ekipe domaćina varaždinskog Life Class RC STARR-a i mađarskog Celldömölka.

Mađari, koji su osmerostruki prvaci svoje zemlje i dvostruki osvajači europske Superlige, nastupit će u svom najjačem sastavu kojeg čine igrači Peter Fazekas, Daniel Kriston i Marton Szita. Za Life Class RC Starr nastupit će aktualni svjetski prvak u ping-pongu Britanac Andrew Baggaley, mladi reprezentativac Irana Sorrosh Amiri Nia, potom Frane Runjić, Leon Šantek, i igrač-trener Ronald Ređep.

- Pozivam sve stolnotenisače iz sportskih škola kao i pojedince te rekreativce da uživo pogledaju meč polufinala europske Superlige i uživaju u vrhunskom stolnom tenisu, obzirom da taj sport okuplja više od tisuću igrača, rekreativaca i amatera s našeg područja, ističe Ronald Redjep.

-Obzirom da nas u utorak u Areni očekuje najveći europski klupski sportski događaj na našem području, uvjeren sam kako će ga doći pogledati brojni zainteresirani gledatelji, napominje Redjep, i dodaje kako kao voditelj regije Sjever poziva trenere da okupe djecu na ovom vrhunskom stolnoteniskom događaju.

Ulaz na polufinalni susret Europske Superlige u stolnom tenisu u utorak 19. veljače od 18 sati u varaždinskoj Areni je besplatan, a svi će posjetitelji biti nagrađeni s 1+1 ulaznicom za kupanje u LIfeclass termama Sveti Martin.

Drugi se uzvratni susret polufinala Europske Superlige između Celldömölka i Life Class RC Starr igra u Mađarskoj za tjedan dana, u utorak 26. veljače.

Komentari