STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

STK Starr sutra igra 3. kolo Lige prvaka protiv Borussije u Düsseldorfu - izravni prijenos na laola1.tv

Objavljeno: 24.10.2019. 19:33

Zadnja izmjena: 24.10.2019. 19:41

Sutra STK Starr igra susret 3. kola protiv ekipe Borussije iz Düsseldorfa. Riječ je o najtrofejnijoj njemačka momčadi koja u svojoj riznici ima čak dvije titule više od nogometnog kluba Bayern (69).

U svojoj bogatoj povijesti osvojili su 71 titulu, 30 puta su bili njemački prvaci, 26 puta su osvajali njemački kup i na to dodali 15 europskih naslova. Od toga 11 puta su osvajali Ligu prvaka i četiri puta ETTU Cup. Nekoliko puta su se dodatno upisali u knjige rekorda s obzirom da su u istoj sezoni osvojili sva tri naslova - Liga prvaka, Njemačko prvenstvo i Njemački kup, što im je polazilo za rukom 2010., 2011. i 2018. godine.

Najveća zvijezda ove zvjezdane momčadi je Timo Boll, bivši broj 1 na svijetu koji je u klubu od 2007. Bit će to jedinstvena prilika za vidjeti na djelu jednog od najboljih europskih stolnotenisača svih vremena. Legendarni ljevoruki Nijemac trenutno je sedmi igrač svijeta, ljubiteljima stolnog tenisa sa sjevera Hrvatske bit će to jedinstvena prilika kako bi vidjeti njegovu čaroliju. 

Podsjetimo, STK Starr, koji se od ove sezone natječe u najelitnijem rangu europskoga stolnoteniskog klupskog natjecanja, u dosadašnjim je susretima D skupine Lige prvaka u 1. i 2. kolu tijesno izgubio od francuskog Hennebonta te portugalskog prvaka Sportinga.

Susret varaždinskog Starra i Borussie igra se sutra od 19,00 sati, a izravni prijenos iz Düsseldorfa može se pratiti na https://www.laola1.tv/en-int/livestream/borussia-duesseldorf-stk-starr-croatia-len.

Komentari