STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

STK Starr u 6. kolu Lige prvaka dočekuje portugalski Sporting u Prelogu

Objavljeno: 09.12.2019. 20:41

Zadnja izmjena: 09.12.2019. 20:48

Nakon poraza od 3:1 u 5. kolu europske stolnoteniske Lige prvaka od francuskog Hennebonta, te nedjeljne pobjede od 3:0 u domaćem prvenstvu protiv ekipe Pule u Varaždinu, hrvatski se prvak Starr sutra se susreće s portugalskim Sportingom u Prelogu točnije u obližnjem Draškovcu, a susret se igra u sklopu obilježavanja Dana grada Preloga.

Podsjećamo kako je STK Starr najučinkovitija ekipa u natjecanju domaće Superlige a njen igrač ujedno i predsjednik Ronald Redjep trenutno je vodeći čime i ponajbolji hrvatski stolnotenisač s 90-postotnim učinkom nakon 10 odigranih utakmica sa 9 pobjeda i tek jednim porazom.

Što se europske Lige prvaka tiče, tu je STK Starr podređenija ekipa obzirom da se u  njihovoj skupini nalaze pretendenti na europski stolnoteniski tron ekipa Borussije iz Dusseldorfa s neprikosnovenim Timom Bollom, te vrlo moćni portugalski i francuski prvaci Sporting i Hennebont.

Sutrašnji susret 6. kola europske Lige prvaka između STK Starr i Sportinga CP u sportskoj dvorani Draškovec kraj Preloga počinje u 19 sati uz besplatan ulaz za posjetitelje.

Komentari