Stolnotenisači STARR-a zabilježili polovičan uspjeh

Objavljeno: 30.11.2011. 09:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Stolnotenisači STARR-a prošlog vikenda odigrali su dva susreta u kojima su zabilježili polovičan uspjeh. U prvom susretu pobijedili su Čakovec 4-1, dok su u drugom poraženi od Podravke 4-3...

U prvom susretu prvi su poveli gosti preko Damjana koji je 3-1 u setovima svladao domaćeg igrača Vidačeka, dok je nastavku rezultat za domaćine izjednačio Preksavec.

Domaćine je u vodstvo doveo Petričević pobjedom nad Panićom 3-2 u setovima, a treći bod STARR-u donjeli Preksavec i Petričević pobjedom protiv Čakovečkog par Damjana i Panića 3-0 u setovima.

Četvrti bod i pobjedu domaćinu donio je Vidaček svladavši Jambora 3-0 u setovima.

Drugi susret s Podravkom bio je vrlo zanimljiv, a odlučivao je posljednji meč u kojem su ipak više koncentracije i kvalitete imali gosti.

Gosti iz Koprivnice poveli su preko Lončara koji je svladao domaćeg igrača Preksavca da bi na 2-0 za Podravku povisio Belić svladavši Vidačeka.

Domaćin je zatim smanjio preko Petričevića koji je svladao Jurišića 3-1 u setovima, a izjednačnje STARR- u donjeli su par Petričević i Preksavec svladavši Podravkine Belića i Lončara 3-2 u setovima.

Nakon izjednačenja domaćine je vodstvo doveo Preksavec, no već u sljedećem meču Podravka izjednačuje preko Lončara.

U posljednjem susretu gostujući igrač Jurašić postavio je konačnih 4-3  pobjedom protiv Vidačeka 3-0 u setovima.

Stolnotenisači STARR-a ovim polovičnim ishodom zadržali su šestu poziciju, a u sljedećem kolu ponovo igraju dva susreta, prvi protiv Kutine, dok u drugom odlaze na noge Petrinji.

Komentari