Stolnotenisačice Varaždina spremaju se za nadolazeću sezonu

Objavljeno: 22.08.2012. 09:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Viceprvakinje Hrvatske, stolnotenisačice Varaždina u jeku su priprema za novu sezonu, a u ponedjeljak su izabranice Saše Suhodolčana otišle u Zagreb, gdje će se tjedan dana pripremati sa ženskom seniorskom reprezentacijom...

Seniorski sastav Varaždinki se od prošle sezone nije drastično promijenio. Reprezentativka Petra Petek i Bojana Poljak će i dalje braniti boje varaždinskog ženskog stolnog tenisa, dok je mjesto Anje Novak popunila Sara Mikac iz Dr. Časla.  Na pripremama za novu sezonu je i mlada perspektivna juniorka Dina Ratajec.

Treba istaknuti da Petra Petek kao standardna članica reprezentacije u ponedjeljak putuje u najjači europski stolnoteniski kamp u Düsseldorf, gdje će se pripremati za prvo kolo Europske lige koje hrvatske reprezentativke igraju 3.rujna u Amsterdamu protiv Nizozemki.

Petekovoj i suigračicama Superliga počinje 22.rujna, a ekipa Varaždina susret prvog kola igra protiv Osijeka. Prošlogodišnje viceprvakinje države, pokušati će ponoviti prošlosezonski povijesni rezultat, a kao primarni cilj postavljen je ulazak u playoff.

Komentari