Stoper Ante Aračić novo pojačanje NK Varaždina

Objavljeno: 26.01.2012. 11:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: hajduk.hr

Ante Aračić, bivši igrač praške Slavije, Hajduka i Šibenika nova je ptica u varaždinskom jatu. Naime, trener Janžek prije nekoliko dana odlaskom Gluhaka i De Souse našao se u problemu što se tiče obramenog kadra, a Varaždinci su ubrzo našli rješenje dovođenjem 30-godišnjeg stopera...

Ante Aračić prošao je hajdukovu školu nogometa, a prve seniorske minute upisao je za Zagreb u sezoni 1999./2000. Od tada pa do dolaska u Varaždin Aračić je promijenio deset klubova, a igrao je i u Brusselsu, Slaviji Prag te KV Oostendeu.

U jesenskom dijelu sezone Aračić je branio boje Šibenika, a do ljeta svoju nogometnu karijeru odlučio je nastaviti u Varaždinu.

- Bio sam ozlijeđen, a bilo je i sukoba u Šibeniku pa sam odlučio otići. Stigao sam u Varaždin gdje ću ostati do ljeta. Ekipa je mlada, a nadam se da ćemo izboriti ostanak- rekao je novi igrač NK Varaždina Ante Aračić.

Odlaskom stopera Gluhaka i De Souse varaždinski prvoligaš na stoperskoj poziciji ostao je na Lončaru, Conjaru i Kuranu pa je dolazak Aračića uistinu pojačanje za posljenji red Varaždinaca.

Trener Janžek zadovoljan je što su Varaždinci rješenje na stoperskoj poziciji našli u iskusnom Aračiću.

- Zadovoljan sam što smo našli rješenje u obrani jer smo ostali na tri stopera, a u slučaju povrede bili bi u velikim problemima- rekao je trener NK Varaždina Janžek.

S novim pojačanjem na stoperskoj poziciji Varaždinci u subotu putuju u Moravce gdje će prionuti drugoj fazi priprema.

Komentari