natječaj hrvatske lutrije

Streetball igralište stiže u Općinu Martijanec

Objavljeno: 11.12.2023. 14:02

Zadnja izmjena: 11.12.2023. 14:02

Općina Martijanec uspješno se prijavila za još jedan projekt, ovaj put u svrhu opremanja Streetball igrališta.

Natječaj je provela Hrvatska lutrija te je za svaku županiju izvučen po jedan grad ili općina. U Varaždinsku županiju sredstva za opremanje Streetball igrališta pristižu u Općinu Martijanec. Načelnik Branimir Nađ izrazio je zadovoljstvo što je Općina uspješno prošla proces prijave te je odabrana za sudjelovanje u projektu opremanja Streetball igrališta. Istaknuo je kontinuirano ulaganje Općine u sportske aktivnosti, a uz nedavno otvorenu teretanu te uz sve kvalitetne sportske sadržaje koji se nude na području Općine, u Općini Martijanec niknut će i novo Streetball igralište

– Sport ima ključnu ulogu u održavanju zdravog i aktivnog načina života naših sumještana. Općina nastavlja ulagati u projekte koji potiču zdrav život, a novo Streetball igralište bit će mjesto gdje će se okupljati ljubitelji sporta i rekreacije svih dobnih skupina – zaključio je.

Putem provedenog natječaja Hrvatska Lutrija će uložiti do 252.000,00 eura u Streetball igrališta kako bi stanovnicima diljem Lijepe naše osigurali više kvalitetnih sportskih sadržaja. Svaki odabrani podnositelj ostvarit će pravo na dodjelu sredstava u iznosu do 12.000,00 eura za opremanje Streetball igrališta – objasnili su iz Hrvatske Lutrije.

Komentari