potpisan sporazum

Strojarska i prometna škola Varaždin dobiva Poligon za praktičnu vježbu i edukaciju

Objavljeno: 12.12.2023. 12:55

Zadnja izmjena: 12.12.2023. 12:55

U Županijskoj palači u Varaždinu potpisani je Sporazum o otkupu zemljišta za izgradnju Poligona za praktičnu vježbu i edukaciju namijenjen učenicima Strojarske i prometne škole Varaždin za praktičnu vježbu upravljanja motornim vozilom prije uključivanja u promet.

Otkup zemljišta financirala je Varaždinska županija u iznosu od 62.479,00 eura, a Sporazum su potpisali ravnateljica Strojarske i prometne škole Varaždin Snježana Klarić i direktor Varkoma Bruno Ister. Ravnateljica škole istaknula je kako škola ovime dobiva mjesto gdje će se odvijati vježbe i edukacije učenika čime će i učenici i profesoriti dobiti na kvaliteti. Direktor Varkoma je naznačio kako mu je drago da Varkom sudjeluje u ovakvom projektu.

-Drago nam je da sudjelujemo u jednom ovakvom kvalitetnom projektu,  jednom od mnogobrojnih projekata koje Varaždinska županija priprema na području obrazovanja. Varkom je to prepoznao i dao punu podršku Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin koja je  nositelj samog projekta -rekao je direktor Varkoma.

Potpisivanju su prisustvovali i varaždinski župan Anđelko Stričak te resorni pročelnik Miroslav Huđek.

-Realizacija projekta će svakako dati dodatnu vrijednost u sektoru prometa, te se nadamo poboljšanju pedagoškog standarda kojeg ima naša Strojarska i prometna škola- zaključio je Huđek.

Komentari