naši odlični učenici

Strojarska i prometna škola Varaždin najuspješnija na državnom natjecanju

Objavljeno: 10.04.2017. 13:16

Zadnja izmjena: 10.04.2017. 13:16

Na nedavno održanom 20. državnom natjecanju u Šibeniku učenici Strojarske i prometne škole Varaždin u konkurenciji 30 prometnih škola ponovno su ostvarili ekipno najbolji rezultat.

U zanimanju tehničar cestovnog prometa Antonio Slunjski pod vodstvom mentorice Monike Šipek osvojio je prvo mjesto. Prvo je mjesto s mentorom Sinišom Horvatom osvojila i Dajana Modrić u zanimanju tehničar za logistiku i špediciju. Vrlo dobro peto mjesto u zanimanju vozač motornog vozila pod vodstvom mentora Željka Antunovića osvojio je Marko Martinčević.

Učenici Strojarske i prometne škole su u svim dosadašnjim nastupima na državnim natjecanjima iz obrazovnoga sektora Promet i logistika osvajali vodeća mjesta, što potvrđuje kontinuirano visoku razinu  kvalitete rada učenika i njihovih profesora. Učenici, a time i njihovi profesori, imaju dodatni motiv u radu i natjecanju jer osvojena prva tri mjesta na državnom natjecanju omogućavaju direktan upis na Fakultet prometnih znanosti pod uvjetom da polože državnu maturu.

Komentari