Štromar o izbacivanjima iz HNS-a: Nije bilo lako, morali smo

Piše: Alen Matušin

Objavljeno: 14.02.2014. 11:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

Među građanima, ali i članovima HNS-a, često se može čuti kako varaždinski župan osim kratkih izjava uglavnom ne komentira aktualna zbivanja, pa je malo poznato kakvi su njegovi stavovi glede stranačkih, ali i svjetonazorskih pitanja koja je ponekad teško zaobići!

Odlučili smo zato potražiti odgovore na neka od pitanja. Predrag Štromar po prvi put bez zadrške govori o posljednjim događajima u stranci, jesu li ga pogodili emotivno i postoje li unutar HNS-a dvije struje. Komentira: Čačićevo isključenje, suspenziju Koračevića i Martinčević, a odgovara i zašto je “pošteđen” Darko Hrenić. Ukoliko ga stranka predloži, kako kaže, spreman je postati predsjednikom HNS-a.

Inače, vrijedi istaknuti kako je priča o "čačićevcima" otvorena upravo u Tjedniku eVaraždin sredinom listopada 2013. godine, i tada su je predstavnici HNS-a odreda negirali. Sada se pokazalo da naši "visoki izvori" ipak nisu bile izmaštane osobe, nego smo, kao i uvijek, o svemu izvještavali kvalitetno, ekskluzivno i na temelju stvarnih podataka.

Više o svemu u ekskluzivnom razgovoru s Predragom Štromarom u najnovijem broju Tjednika eVaraždin, kojega možete pronaći na više od 300 prodajnih mjesta u regiji.

Komentari