Ministarstvo osiguralo sredstva

Štromar o riješenom prijevozu srednjoškolaca: „Odluka se trebala i mogla donijeti ranije“

Objavljeno: 27.07.2016. 14:23

Zadnja izmjena: 27.07.2016. 14:27

Foto: Arhiva

Povodom donošenja Odluke o prijevozu srednjoškolaca, župan Varaždinske županije Predrag Štromar izrazio je zadovoljstvo donesenom odlukom te naznačio kako se ona mogla i trebala donijeti ranije.

>> Kakvo olakšanje za roditelje: Ministarstvo osiguralo sredstva za prijevoz srednjoškolaca!

– Nakon što je 188 dana na funkciji ministra znanosti, obrazovanja i sporta i nakon što smo apelirali čak 169 puta, drago mi je da je ministar Predrag Šustar donio odluku koja će zasigurno razveseliti brojne srednjoškolce, a još više njihove roditelje. – rekao je Štromar.

Kako je istaknuo ministar, sredstva su osigurana preraspodjelom sredstava unutar samog ministarstva, što je samo znak da se to moglo i ranije napraviti.

– Iako mi je žao što nije bilo sluha u ovoj, sad već tehničkoj, Vladi Domoljubne koalicije da se sredstva osiguraju odlukom, drago mi je da nas je ministar Šustar poslušao i da su svi naši apeli urodili plodom. Jamčim da ću se osobno založiti da nova Vlada odmah nakon formiranja donese odluku o sufinanciranju prijevoza za srednjoškolce i jamčim da ću se zalagati da jednake šanse za sve naše srednjoškolce više nikad neće doći u pitanje. – naznačio je župan Štromar.

Komentari