u sigetcu ludbreškom

Štromar u Inoxmontu: 'Ovdje su plaće iznad prosjeka'

Objavljeno: 31.05.2017. 12:54

Zadnja izmjena: 31.05.2017. 12:57

Župan Štromar u pratnji ludbreškog gradonačelnika Bilića danas je posjetio tvrtku INOXMONT-VS u Sigetcu Ludbreškom, gdje ga je dočekao predsjednik uprave Zlatko Sova.

Županu je pokazao proizvodne pogone te naznačio kako se tvrtka bavi montažom industrijskih postrojenja i opreme te prefabrikacijom i montažom čeličnih spremnika.

- Izuzetno smo ponosni što  svoje proizvode izvozimo na europska tržišta i tamo smo stekli prepoznatljivost. – naglasio je Zlatko Sova.

Župan Predrag Štromar izrazio je zadovoljstvo radom ove tvrtke te je istaknuo kako ona predstavlja pravi pozitivni primjer uspješnoga poslovanja.

- Plaće su iznad državnog prosjeka i to me veseli. Posebno sam ponosan što ova tvrtka uzima veliki broj praktikanata , poglavito iz Srednje škole Ludbreg koja upisuje zanimanje za CNC operatere. - rekao je župan s kojim se složio i  gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić naglasivši kako su sve tvrtke koje zapošljavaju nove radnike, isplaćuju redovno plaće i surađuju s lokalnom upravom dobrodošle u Ludbreški kraj. Tvrtka trenutno broji 230 zaposlenika, a prisutna je na europskom i svjetskom tržištu industrijske montaže.

Komentari