volonterska praksa AIESEC-a

Studenti iz cijelog svijeta upoznali Varaždin i okolicu - završio projekt Discover North Croatia

Objavljeno: 30.08.2016. 11:23

Zadnja izmjena: 30.08.2016. 11:31

Završen je projekt AIESEC-a, Discover North Croatia, a službeno je zatvorenje održano u petak, 26. kolovoza,  u prostorima grada Ludbrega koji je premium partner projektaIndijac Aseem Singh, Ukrajinka Maryna Bushai, Pola Kaminska i Mikolaj Szymański iz Poljske te Myriam Ghouma iz Tunisa su predstavili sve aktivnosti i lokacije koje su posjetili, zahvalili se svima koji su omogućili realizaciju projekta, te ispričali po čemu će pamtiti njihov boravak u Hrvatskoj.

Martina Črnila, predsjednica AIESEC-a Varaždin, zahvalila se partnerima koji su podržali ovaj projekt i omogućili praktikantima da sudjeluju na projektu.

- Omogućili ste svima nama najvrijedniju stvar - priliku da pokažemo što možemo kao mladi, vjerovali ste u naše vrijednosti i ciljeve te pomogli da uložimo maksimalni trud u cilju poboljšanja naše zajednice.

Potpredsjednik za dolazne razmjene Matija Gorički te projekt menadžerica Deana Kovač su se također zahvalili partnerima, ali i uputili posebne riječi za praktikante koji su se pokazali vrlo ugodnima za suradnju i omogućili uspješan projekt.

Ovo je bio tek prvi ovakav projekt u ovim krajevima. Idućeg ljeta se provodi drugi Discover North Croatia koji će još kvalitetnije promovirati kontinentalni turizam, predstavljati našu regiju u svijetu i omogućavati mladim ljudima iz cijelog svijeta kvalitetno i bogato razvojno iskustvo tijekom boravka u Lijepoj našoj.

Komentari