AIESEC poziva

Studenti, prijavite se i sudjelujte u lokalnom odboru najveće studentske organizacije u svijetu

Objavljeno: 06.10.2016. 16:31

Zadnja izmjena: 06.10.2016. 16:47

Foto: Arhiva

AIESEC - najveća međunarodna studentska organizacija s ciljem pomaganja mladima u otkrivanju i razvijanju potencijala - poziva sve koji žele obogatiti svoje studentske dane da se prijave za sudjelovanje u lokalnom odboru najveće studentske organizacije u svijetu. 

- Ako studentsko doba shvaćate kao vrijeme ulaganja u sebe i razvijanja kompetencije, otkrivanja novih korisnih mogućnosti i prilika, onda vas zanima AIESEC - stoji u priopćenju, gdje također objašnjavaju kako tijekom karijere u AIESEC-u, studenti razvijaju organizacijske vještine u svakom smislu, rade u timovima, surađuju s ljudima iz cijeloga svijeta čime mogu usavršiti engleski jezik, time management, project management, vještine prodaje i pregovaranja.

- Studenti na taj način mogu naučiti razvijati profesionalne odnose s tvrtkama i javnošću, a mogu dobiti i iskustva u operativnim poslovima te razvijati prezentacijske i liderske vještine - dodaju.

AIESEC ima organizacijsku strukturu kao prava tvrtka te je podijeljen na funkcije (marketing, financije, ljudski resursi, odnosi s javnošću, organizacijski odbori za projekt itd.) čime dobivate iskustvo rada u tvrtci.

 Prijaviti se možete do 12. listopada, a za više informacija možete se javiti na e-mail adresu aiesec.va@gmail.com ili pratiti njihovu Facebook stranicu.

Komentari