Sudjelujte i vi u izložbi fotografija "Žene u ruralnom razvoju RH"

Piše: eVz

Objavljeno: 15.11.2012. 16:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: Ilustracija

Na stranicama Varaždinske županije objavljen je poziv za sudjelovanje u izložbi fotografija "Žene u ruralnom razvoju RH" koja se održava u sklopu projekta SEE WoRD - Mreža žena Jugoistočne Europe u ruralnom razvoju, financiranog od strane Europske unije.

Cilj izložbe jest približiti sugrađanima doprinos i ulogu žena u ruralnim područjima, te promovirati nastalu mrežu žena u ruralnom razvoju u Republici Hrvatskoj. Tema natječaja su svi motivi vezani uz žene i sve aspekte života žena u ruralnom području, odnosno doprinos žena pri razvoju istog. Fotografije mogu biti različitog karaktera, te prikazivati žene od najmlađe do najstarije dobi, u njihovom svakodnevnom životu, dnevnim obvezama i običajima.

Pozivaju se svi zainteresirani da fotografije, pripremljene u digitalnom obliku formata JPEG i rezolucije 300 dpi, šalju elektronskim putem na  adresu [email protected]

Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku, u formatu JPEG rezolucije 300 dpi. Fotografije također trebaju biti pripremljene na razvijanje na veličinu 20x30 cm do formata 30x40 cm, a mogu biti u boji ili crno-bijele. Broj fotografija po autoru nije ograničen, a uz fotografiju treba napisati ime fotografije, ime i prezime autora, te kratak opis fotografije. Nakon zaprimanja fotografija, radovi će biti izloženi 26. studenog u Hrvatskoj etno kući „Materina priča“, u Preradovićevoj ulici 31, u Zagrebu.

Organizator ovog događaja zadržava pravo izlaganja i reproduciranja poslanih radova, te može bez posebne naknade i uvjeta odabrane fotografije za izložbu reproducirati u katalogu, drugim izložbama, u medijima, promidžbene svrhe, a tri najbolje ocijenjene fotografije bit će prigodno nagrađene.

Vaši se radovi očekuju s velikim nestrpljenjem i radošću, a za sva pitanja vezana uz natječaj možete se javiti na e-mail: [email protected] ili na broj mobitela 097 793 3527.

Komentari