U utorak, 19. kolovoza, na inicijativu Savjeta mladih Varaždinske županije održan je zajednički sastanak s Klubom mladih i Savjetom mladih Grada Ivanca u Gradskoj vijećnici u Ivancu. Tijekom sastanka otvorene su različite teme koje se direktno i indirektno tiču mladih s naglaskom na sadržaj i aktivnosti koji se mladima nudi u gradu.

Između ostalog dogovoreni su modaliteti buduće suradnje između Savjeta mladih Varaždinske županije, Kluba mladih Grada Ivanca i Savjeta mladih Grada Ivanca. Suradnja će započeti kroz projekt Financijska pismenost i poduzetništvo koji je prošle godine pokrenuo Savjet mladih Varaždinske županije, a ove godine se nastavlja i u neformalnom obliku kroz pub kvizove.

- Ove godine nastavljamo s projektom Financijska pismenost i poduzetništvo, ali ga dodatno nadograđujemo. Osim formalnog dijela koji će biti realiziran kroz interaktivne radionice u školama, uvodimo i neformalni dio kojeg ćemo provesti u obliku pub kvizova. Nastojat ćemo taj neformalni dio provesti diljem Varaždinske županije, a kao partnere vidimo udruge mladih i savjete mladih jedinica lokalnih samouprava. – istaknuo je Lovro Lukavečki, predsjednik Savjeta mladih Varaždinske županije

Komentari

21.08.2019. 08:46h Zadnja izmjena: 21.08.2019. 08:52