MEĐUNARODNI VATERPOLO TURNIR

Susret mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije donio malo uzbuđenja na Gradske bazene Varaždin

Objavljeno: 22.07.2018. 11:06

Zadnja izmjena: 22.07.2018. 11:11

Na Gradskim bazenima Varaždin održano je i 4. kolo međunarodnog vaterpolo turnira u kojem sudjeluju U19 reprezentacijena Mađarske, Srbije, Crne Gore, Grčke i Hrvatske.

Susret mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije bio je teška utakmica za naše mladiće. Mlada reprezentacija iz Srbije kontrolirala je utakmicu od početka do kraja, tako se na poluvrijeme otišlo rezultatom 3:6. U drugom dijelu utakmice hrvatski mladi reprezentativci malo su se trgnuli i uspjeli doći do izjednačenja 10:10 pri kraju zadnje četvrtine, ali više nisu uspjeli te su gosti iz Srbije pobjedili rezultatom 10:11. 

- Očekivali smo tvrdu i neizvjesnu utakmicu, reako je pomoćni trener U19 vaterpolo reprezentacije Hrvatske Tino Vegar. - Negdje sredinom utakmice upali smo u probleme s realizacijom igrača više a u isto vrijeme primili smo jeftine golove. Opet je izašla na vidjelo naša stara boljka primanja golova iz kontre kod igrača više, ali ovaj put smo se do kraja susreta uspjeli vratiti, momci su počeli „gristi“, stisnuli smo ih te pred kraj susreta uspjeli i izjednačiti ali u zadnja dva napada oni su svoj realizirali a mi ne i i tako propustili izjednačenje, dodao je Vegar.

Komentari