NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Danas derbi Sjevera: NK Međimurje - NK Varaždin na SRC Mladost u Čakovcu s početkom u 17,30 sati, u 10. kolu 2. HNL

Objavljeno: 25.10.2018. 15:24

Zadnja izmjena: 26.10.2018. 08:17

U sklopu 10. kola 2. HNL u Čakovcu se sastaju NK Međimurje i NK Varaždin. Susret se igra na SRC Mladost sutra u 17,30 sati. 

Za obje momčadi ovo je važan susret. NK Varaždin dolazi prvi puta s novim trenerom na klupi a nakon nekoliko utakmica u kojima nije ostvario zadovoljavajući rezultat s obzirom na ambicije kluba. NK Međimurje također je u jednom negatovnom nizu i trenutno je tek na 10. mjestu prvenstvene ljestvice.

Trener Varaždinaca Branko Karačić  pripremio je ekipu za ekipu Međimurja, koju dobro poznaje. Također, razumije i da je ovo susjedski derbi Sjevera, koji nosi dodatnu motivaciju za ekipe ali i broj gledatelja na tribini. - Nadam se da će igrači kvalitetno reagirati i prenijeti na teren ono što smo dogovorili i uvježbavali na treningu. Znam što donosi ovaj susret, to je lokalni derbi, koji je većeg značaja nego sama pobjeda. Veliki broj igrača Međimurja je prošao je omladinsku školu u Varaždinu i bit će željni dokazivanja. Imaju nekoliko iskusna igrača, energetski su kvalitetna ekipa, a mi moramo djelovati tako da moramo biti kompaktni, stabilni, držati formaciju i pokušati podići agresivnost, dodao je Karačić.

Branko Karačić, nažalost ne može računati na najboljeg varaždinskog strijelca Leona Benka zbog dva žuta kartona na prošlom susretu. Koliko će to utjecati na igru Varaždinaca vidjet će se sutra. Treba podsjetiti da su se Varaždin i Međimurje sreli u šesnaestini finala Kupa HNS-a kada je Varaždin na svom terenu pobiejdio 2:0.

 

Komentari