grad ivanec

Sutra dođite na vatreni show i zabavno-glazbeni program u Margečanu

Objavljeno: 08.07.2022. 19:57

Zadnja izmjena: 08.07.2022. 19:57

Sve one koji vole pogledati nesvakidašnje atrakcije Grad Ivanec poziva da se sutra, 9. srpnja, upute na zabavno-glazbenu večer u Margečan, gdje ih, između ostalog, očekuje vatreni show.

Izvest će ga Koprivnički mušketiri i haramije, koji će publici prikazati umijeće baratanja vatrenim rekvizitima i "gutanja" vatre. Riječ je o pravom spektaklu koji izvode profesionalci i koji svugdje izaziva velik interes. Program počinje u 20 sati. Vatreni show je dio šireg programa koji će izvesti koprivničke povijesne postrojbe. Program će prvi put biti izveden na novouređenom trgu u Margečanu, koji samim time prerasta u otvorenu pozornicu za razne kulturne, zabavne i druge društvene sadržaje.

Organizator manifestacije je Udruga građana Margareta, koja je priređuje kao popratni program tradicionalnog srpanjskog Margetja u Margečanu. Održavanje ove nesvakidašnje priredbe pomaže Grad Ivanec. Nakon vatrenog showa, slijedi glazba i ples do kasnih večernjih sati uz tamburaški sastav Mamurluk.

Organizatori pozivaju sve posjetitelje da, za još bolji doživljaj, sa sobom ponesu i dekice za piknik te posebno obavještavaju da je ugostiteljska ponuda osigurana u kućici na trgu.

Komentari