2. HNL NK KUSTOŠIJA - NK VARAŽDIN

Danas na eVaraždinu pratite uživo prijenos utakmice 5. kola 2. HNL NK Kustošija - NK Varaždin

Objavljeno: 20.09.2018. 11:12

Zadnja izmjena: 21.09.2018. 09:37

NK Varaždin u 5. kolu 2. HNL gostuje u Zagrebu kod ekipe NK Kustošija. Varaždinci su prvoplasiranih sa stopostotnim učinkom u prva četiri kola i odlaze kao favoriti na gostovanje.

NK Kustošija trenutno je devetoplasirana momčad prvenstva s četiri osvojena boda, pobjedom protiv Dugovopolja na svom terenu u 2. kolu, neriješenim ishodom susreta s Hajdukom II u 3. kolu i s dva poraza protiv Lučkog u 1, kolu i protv Solina u 4. kolu.

Trener Varaždinaca Miljenko Mumlek snimio je ovu zagrebačku momčad i upozorava da ekipa Kustošije ima četvoricu igrača u vezi i napadu koji stvaraju velike probleme svim ekipama. - Prošle sezone su nam uzeli četiri boda i moglo bi se reći da nam ne leži njihov stil igre, upozorio je Mumlek. 

Štto se tiče igračkog kadra Mumlek ne može računati na Miklića i Martinagu zbog ozljeda, ali od ove utakmice može računati na maldog Japanca Taiya koji dodatno popunjava broj maldih igrača d o21 godine koji moraju biti u sastavu drugoligaških ekipa. 

Susret 5. kola 2. HNL  Kustošija - Varaždin igra se sutra, u petak 21. rujna s početkom u 16.30 sati, a svi oni koji uživo žele podržati svoj klub mogu ići organiziranim autobusom koji polazi ispred stadiona u 14.30 sati. Svi ostali susret će uživo moći pratiti na eVaraždinu.

-

Komentari