grad ivanec

Sutra počinje Advent u Ivancu, pogledajte što vas sve očekuje

Objavljeno: 02.12.2021. 18:33

Zadnja izmjena: 02.12.2021. 18:35

Sutra, u petak 3. prosinca, zajedničkim odbrojavanjem do 18 sati kod pavilijona u Ivancu započinje "Advent u Planinarskom gradu".

Manifestacija se otvara uključivanjem blagdanske rasvjete te puštanjem u rad svih popratnih sadržaja - klizališta, blagdanskih kućica s gastronomskom, ugostiteljskom ipratećom ponudom te raznih drugih nesvakidašnjih i zabavnih sadržaja. 

Odmah nakon otvaranja manifestacije, svi zainteresirani moći će ući na klizalište i upustiti se u prvu avanturu na ledenoj površini od 300 m2. Na dan otvorenja klizanje je besplatno za sve posjetitelje. Klizalište će prije školskih praznika biti otvoreno od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 22 sata, a od petka do nedjelje od 10 do 22 sata. Za vrijeme školskih praznika na klizalište će se moći ući od 10 do 22 sata sve dane u tjednu, uključujući i blagdane. 

Posjetitelje će čekati klasična adventska ponuda - fritule, hot dog, vruća čokolada, kokice, šećerna vuna, lizalice i baloni. U Božićnoj kućici Kluba mladih Ivanec organizira se face painting i photo booth (božićno fotografiranje posjetitelja).

Svi posjetitelji, mali i veliki, mogu se okušati u penjanju po penjačkoj stijeni uz pomoć (pravog!) cepina. Ovo je sadržaj koji za sve posjetitelje zajedno organiziraju Grad Ivanec i Hrvatsko planinarsko društvo Ivančica.

Tijekom cijelog trajanja manifestacije bit će organizirani zabavni i glazbeni programi za sve generacije u izvođenju gradskih udruga, Dječjeg vrtića Ivančice te domaćih i gostujućih izvođača.

Kompletan raspored događaja donosimo u nastavku:

Komentari